FORSIKRINGSTVISTER KAN AFKLARES MED EN VURDERINGSRAPPORT

Opstår der uenighed mellem forsikringsselskab og forsikringstager omkring værdien af det forsikrede laver vi gerne en uvildig vurdering, som efter vores erfaring, ofte kan ligge til grund for en løsning af konflikten.

Ligeledes foretager vi vurderinger, hvis der opstår tvister mellem forsikringsselskab og forsikringstager, for eksempel om hvorvidt forsikringstager er underforsikret.

Heaps team består af fagfolk der laver uvildige uafhængige vurderinger af f.eks. varelagre, maskiner, produktionsanlæg, biler, kunst, malerier, møbler og malerier. Vi kender ikke værdien af alle slags aktiver, men vi kender nogen der gør.

“Vurdering for både forskikringselskaber og forsikringstagere.”

Vær forberedt på en potentiel tvist

Hvis du som forsikringstager har værdifulde genstande som f.eks. malerier, smykker, møbler og malerier, kan vi lave en vurderingsrapport med fotos og værdier, der kan ligge til grund for fastsættelse af præmie og skulle uheldet været ude, bruges som dokumentation ved fastsættelse af en eventuel erstatning.

Heap Erhvervsvurdering udsender vurderingsrapporter elektronisk, således at de let kan distribueres videre til de relevante parter.